ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2 ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 18 ΚΑΙ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022



Διοικητικό Συμβούλιο
Ahepa Ελλάδας στην Αμαλιάδα

Εκδήλωση: Μικρασιατική Εκστρατεία, εκατό χρόνια μετά:

Όψεις της πολεμικής εμπειρίας

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, στις 20:00 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Ήλιδας, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση, με θέμα: “Μικρασιατική Εκστρατεία, εκατό χρόνια μετά: Όψεις της πολεμικής εμπειρίας”.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα Ahepa Ηλείας ch. 47 “Ανδρέας Αθ. Παπαδάκος” και συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, το Παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού του Νομού Ηλείας και το Εσπερινό Γυμνάσιο Αμαλιάδας με Λυκειακές τάξεις.

Σας καλούμε όλες και όλοι να παρευρεθείτε στην εκδήλωση αφιερωμένη στην Μικρασιατική καταστροφή.

Επίσης το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ahepa Hellas στην Αμαλιάδα, στον ίδιο χώρο, το συνεδριακό κέντρο του Δήμου Ήλιδας. Στην συνεδρίαση καλούνται τα μέλη της Ahepa να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Δ.Σ.

Και στις 2 εκδηλώσεις θα παραστούν όλα τα μέλη της ηγεσίας της Ahepa καθώς και μέλη από την Αμερική και τον Καναδά, καθώς συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της Ahepa. Η τιμή για το τμήμα της Ahepa Ηλείας “Ανδρέας Αθ. Παπαδάκος” είναι μεγάλη, καθώς και για την Αμαλιάδα και την ιστορική της πορεία.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μικρασιατική Εκστρατεία, εκατό χρόνια μετά: Όψεις της πολεμικής εμπειρίας

Μεγάλη βράβευση του Ανδρέα Παπαδάκου στο Gala της Ahepa για τα 100 χρόνια της οργάνωσης

Εκδήλωση για τη Μικρασιατική Καταστροφή